KAYSO Heyeti Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne Katıldı

05 Mart 2024

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) “Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri”ne katıldı.

Meclis üyeleri ile bir araya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu söyledi.

TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu, herkesin buraya seçilerek geldiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtti.

Bu işlerde para pul olmadığını ifade eden TOBB Başkanı, işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakarlık ettiklerini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “İnsanlara tam da faydalı olacak yerdesiniz. İlinize, ilçenize katkı vermek istiyorsanız bulunduğunuz makamlar müthiş bir fırsat. Unutmayın insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” şeklinde konuştu.

Meclis üyelerine tavsiyelerde bulunan Hisarcıklıoğlu, sorumlu oldukları meslek komitelerindeki üyelerini asla ihmal etmemelerini, bu süreçte onları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinlemelerini istedi.

Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ortak akıl ile ortak paydada hareket etmelerini tavsiye etti.