MİLLETLER TOPLULUĞU YATIRIM VE TİCARET FORUMU DAVETLERİ

09 Ağustos 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; İngiliz Milletler Topluluğu Girişim ve Yatırım Konseyi (CWEIC), Bangladeş Yatırım Geliştirme İdaresi (BIDA) ve Bangladeş Dışişleri Bakanlığı'nın, 13-14 Eylül 2023 tarihlerinde Dakka'da ortaklaşa düzenleyeceği "Milletler Topluluğu Yatırım ve Ticaret Forumu'na (CITF)" ülkemizden de ilgili Bakanların, yatırımcıların, yatırım ofisi yetkililerinin, banka yöneticilerinin ve önde gelen iş insanlarının davet edildiği belirtilmiştir.

Yazıda, ayrıca, Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina'nın Forumun açılışını yapacağı ve "İkinci Milletler Topluluğu Bangabandhu Yeşil Yatırım Ödülü'nü" vereceği ifade edilmiştir.

Foruma katılımın düşünülmesi halinde yazımız ekinde yer alan katılım formunu Ticaret Bakanlığı'na (e.sumer@ticaret.gov.tr) e-posta adresine gönderilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

İlgili Dökümanlar