TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI TİCARET VE EKONOMİDEN SORUMLU 12. BAKANLAR TOPLANTISI

09 Ağustos 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Ticaret ve Ekonomiden Sorumlu 12. Bakanlar Toplantısı'nın ve söz konusu Toplantı marjında Türk Dünyası İş Forumu'nun 14 Eylül 2023 tarihinde düzenleneceği belirtilmiş olup, anılan İş Forumunun hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, TDT üyesi ve gözlemci ülkelerine dair TOBB görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili güncel bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmiştir.

Bu itibarla, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, KKTC, Macaristan ve Türkmenistan ülkelerinde yaşanan sorunlara ilişkin bilgi notlarının 24 Ağustos 2023 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Odamız (yyilmaz@kayso.org.tr) iletilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.