"İLTİSAT HATLARININ PROJELENDİRİLMESİ, YAPIMI VE İŞLETİLMESİNDE UYGULANACAK USUL VE ESASLARA DAİR YÖNETMELİK" VE "LOJİSTİK MERKEZLER HAKKINDA YÖNETMELİK" HK.

12 Temmuz 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “İltisak Hatlarının Projelendirilmesi, Yapımı ve İşletmesinde Uygulanacak Usul ve Esaslara Dair Yönetmelik” ve “Lojistik Merkezler Hakkında Yönetmelik” de değişiklik ihtiyacının hasıl olduğu bildirilmekte ve bu doğrultuda taslakların hazırlandığı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda ekte takdim edilen “İltisak Hatlarının Projelendirilmesi, Yapımı ve İşletmesinde Uygulanacak Usul ve Esaslara Dair Yönetmelik” ve “Lojistik Merkezler Hakkında Yönetmelik” taslaklarına ilişkin varsa görüş ve önerilerinizin ekte bulunan görüş formuna işlenerek en geç 17 Temmuz 2023 tarihine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere Odamız 245 10 40 numarasına ya da nbozsoy@kayso.org.tr mail adresine gönderilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Yönetmelik taslakları ve görüş formu için tıklayınız..