TÜRKİYE'DE Kİ SURİYELİ İŞ İNSANLARI İLE TOPLANTI

22 Haziran 2019

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; Türkiye’deki Suriyeli iş insanları ile 12 Aralık 2018 Salı günü saat 14.00’da İstanbul River Plaza’da bir tanışma toplantısı düzenleneceği bildirilmiştir.

Bahse konu toplantıya  gayrimenkul, ithalat-ihracat, tarım, kozmetik, inşaat, gıda, tekstil, teknoloji, turizm, eğitim, sağlık, plastik, sigorta, lojistik, çelik yapı, temizlik, ambalaj gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Suriyeli iş insanlarının katılacağı belirtilmiştir.

Firmalar arası ikili görüşmelerin de  yer alacağı vurgulanmış olan  Suriyeli iş insanlarının Türk muadilleri ile Türkiye’deki yatırım amaçlarına dair iş birliği fırsatlarını değerlendirme ortamı bulacakları söz konusu toplantıya katılımın düşünülmesi halinde https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/813/11894 link adresinde yer alan kayıt formunun 10 Aralık 2018 mesai bitimine kadar doldurulması hususunu,

05.12.2018