TÜRKİYE-SUUDİ ARABİSTAN TEKNOLOJİ HIZLANDIRMA PROGRAMININ FİNAL ETKİNLİĞİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; 10 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Shangri La Hotel'de Türkiye-Suudi Arabistan Teknoloji Hızlandırma Programı'nın final etkinliği ''INVEST UP'' ve ''STARTUP EXPO''nun gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yerli ve Yabancı yatırımcılarla birlikte girişimcilik ekosisteminin paydaşlarının da katılacağı ifade edilmiş olan bu etkinlikte startuplar hem yatırım alma hem de ürün ve servislerini yurtdışına ihraç etme noktasında nitelikli ve sürdürülebilir bir ortamda yer alacak olup B2B görüşmelerin de yapılacağı vurgulanmıştır.

Bahse konu etkinliğe dair detaylı bilgi https://www.deik.org.tr/etkinlikler-turkiye-suudi-arabistan-teknoloji-hizlandirma-programi-nin-final-etkinligi-invest-up-ve-startup-expo link adresinde yer almaktadır.