MACARİSTAN İLE GÜMRÜK İDARESİ BAŞKANLARI TOPLANTISI

19 Eylül 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; ülkemiz ile Macaristan arasında gümrük alanındaki konuların üst düzeyde ele alınacağı ve takip edileceği Gümrük İdaresi Başkanlar Toplantısı'nın Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna TURAGAY ile Macaristan Milli Gümrükler ve Vergi Komiseri Ferenc VÁGUJHELYİ başkanlığında 29 Eylül 2022 tarihinde Budapeşte'de gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmiştir.

Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Türkiye ile Macaristan arasında gümrük alanındaki konulara ilişkin görüşlerinizin 22 Eylül 2022 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (E-posta: htok@kayso.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.