TÜRK İŞ FORUMU KARABAĞ AZERBAYCAN CUMHURİYETİ

15 Ağustos 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Azerbaycan Karabağ İş Forumu'nun 16 Eylül 2022 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Karabağ bölgesinde yer alan Şuşa şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

İş Forumu’na Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Macaristan’dan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılımının beklendiği belirtilmiştir. İş Forumu kapsamında, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmelerinin yapılabileceği bilgisi verilmiştir. Etkinliğe katılacak yabancı firma bilgilerinin ve etkinliğin programının teyit veren katılımcılara iletileceği ifade edilmiştir.

Ayrıca Türkçe, Rusça ve İngilizce simultane tercüme hizmetinin sağlanacağı etkinliğe son başvuru tarihinin 01 Eylül 2022 olduğu belirtilmiştir.

Söz konusu İş Forumu'na katılımın ücretsiz olduğu, katılımcıların ulaşım ve konaklama giderlerinin kendileri tarafından karşılamaları gerektiği bildirilmiştir. Kovid-19 tedbirleri kapsamında ülkeye girişte, aşı kartı ve uçağa binmeden en geç 48 saat önce PCR testinin alınması gerektiği de vurgulanmıştır.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir