13. TÜRK-ARAP EKONOMİ FORUMU
08 Ağustos 2022
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Türk-Arap Ekonomi Forumu'nun (TAF) 13'üncüsünün, 06 Ekim 2022 tarihinde, İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus Otel'de gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
Türk-Arap Ekonomi Forumu’nda finans, yatırım, sanayi, enerji, tarım, gıda, savunma, dış ticaret, teknoloji, müteahhitlik ve turizm sektörlerine odaklanacak ve firmalar arasında iş görüşmelerine imkan sağlanacağı belirtilmiştir.
Türkiye ve Arap Ülkelerinden hükümet temsilcileri ile uluslararası yatırım kuruluşlarından üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, Türk ve Arap iş dünyasının da davet edildiği bilgisi verilmiştir. Bahse konu foruma katılmayı arzu eden firmaların info@tafclub.com adresine elektronik posta ile ulaşmaları veya ekte yer alan katılım formunu doldurarak TAF koordinasyon merkezine ulaştırmaları gerekmektedir.
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla,