ŞANTİYE ŞEFLERİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI

13 Temmuz 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, 02.03.2019 tarihli ve 30702 sayılı Resmi Gazete ‘de yayımlanarak yürürlüğe giren, Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik'te düzenlemeler yapılması ihtiyacı doğduğu belirtilmektedir.

Bu amaçla hazırlanmış olan Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı görüşe açılmış olup, varsa görüşlerinizin ekte kayıtlı tabloya işlenerek 20.07.2022 tarihine kadar Odamız 245 10 40 nolu faksına veya neroglu@kayso.org.tr  adresine gönderilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

EK: 1- Gerekçe - Görüş Bildirme Formu- Karşılaştırma Cetveli - Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik- Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı için tıklayınız...