KAYSO’dan Kayseri OSB’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

06 Temmuz 2022

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci başkanlığındaki KAYSO heyeti, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyüksimitci ziyarette, her geçen gün sanayicilerin öneminin anlaşıldığını belirtti ve sanayiciye hizmet etmenin büyük bir şeref olduğunu söyledi. Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın da görevleri süresince en verimli şekilde hizmet edeceklerini belirtti.

Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sanayiciye hizmetin çok büyük bir şeref ve sorumluluk olduğunu vurgulayan Büyüksimitçi, “Sizler bu sorumluluğu bilerek aday oldunuz. Sanayicinin önemini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Bu anlamda sanayicilerimize hizmet için sizlere her türlü desteği vermek bizler için bir görev” diye konuştu.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın da seçimli olağanüstü genel kurulda sanayicinin verdiği mesajı aldıklarını ve hiçbir şekilde ötekileştirmeden tüm sanayicilere hizmet edeceklerini belirtti. Yalçın, 4 yıllık sürelerini en verimli şekilde değerlendireceklerini kaydetti.