VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ YARIŞMASI WEBİNAR DUYURUSU

29 Haziran 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) işbirliğinde TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Büyüksimitci’nin de konuşmacı olacağı “Verimlilik Proje Ödülleri Yarışması” konulu bir webinar 30 Haziran 2022 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında düzenlenecektir.

Toplantıya http://webinar.tobb.org.tr adresinde yer alan linkten erişim sağlanabilecektir.

Bu kapsamda; ülke genelinde mikro, küçük, orta, büyük olmak üzere her ölçekteki işletmelere ve kamu kurumlarına yönelik olarak düzenlenen webinar programının ekte yer aldığı hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Verimlilik Proje Ödülleri Yarışması webinar programı için tıklayınız..