"İŞ ETİĞİ VE UYUM UYGULAMALARI" SEMİNERİ HK.

17 Haziran 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 22 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 14:00'te internet üzerinden "Uluslararası Rekabette Sürdürülebilir Ticaretin Kapısı: İş Etiği ve Uyum Uygulamaları" semineri gerçekleştirileceği bildirilmiş olup; seminere ilişkin program ekte sunulmuştur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde; TOBB üyeleri ve paydaşlarının iş etiği ve uyum konularında bilgilendirileceği ve bu alandaki faaliyetlerin özellikle uluslararası rekabette kurumlara sağlayacağı avantajların anlatılacağı ifade edilmiştir. Ayrıca etkin bir etik ve uyum programının temel unsurlarından da bahsedilerek, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki sorularının cevaplandırılacağı belirtilmiştir.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir