ICC DİJİTAL PAZARLARDA REKABET VE REGÜLASYON AÇISINDAN GÜNCEL GELİŞMELER

08 Haziran 2022

Milletlerarası Ticaret Odası’ndan (ICC) Odamıza intikal eden yazıda; 09 Haziran 2022 Perşembe günü 14.00 – 17:00 saatleri arasında “Dijital Pazarlarda Rekabet ve Regülasyon Açısından Güncel Gelişmeler” adlı çevrimiçi bir etkinlik düzenleneceği bildirilmiştir.

Bahse konu etkinlik kapsamında; ilk panelde e-ticarete yönelik dünyadaki ve Türkiye’deki yasal düzenleme girişimlerinin geniş bir perspektiften ele alınması, ikinci panelde ise dijital pazarlardaki rekabet hukuku uygulamalarının Rekabet Kurumu’nun e-pazaryerlerine ilişkin sektör inceleme raporu, son dönemdeki Rekabet Kurulu kararları ve dünyadaki gelişmeler çerçevesinde ele alınacağı belirtilmiştir.

Bahse konu program hakkında detaylı bilgi ve katılım formu; https://icc.tobb.org.tr/duyurular.php#9Haziran22 link adresinde yer almaktadır.