TÜRK TİCARET KANUNU ÇALIŞTAYI HK.

27 Mayıs 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü'nün 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun yürürlüğünün onuncu yılı münasebetiyle düzenlenmesi planlanan sempozyumda/çalıştayda dikkate alınmak üzere mezkûr Kanun özelinde yargıya intikal etmiş veya edebilecek hususlarda, ticari yaşamın sürat, etkinlik ve güvenilirliğine engel teşkil ettiği düşünülen sorunlar ve varsa çözüm önerilerinin Bakanlıklarına iletilmesi istenilmektedir.

Bu itibarla, Birliğimiz görüşüne esas teşkil etmek üzere anılan Kanuna ilişkin sorunlar ve varsa çözüm önerilerinizin 31.05.2022 Salı günü mesai bitimine kadar yazılı olarak Odamız 245 10 40 faks numarasına ya da nbozsoy@kayso.org.tr adresine gönderilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.