Felahiye Kaymakamından KAYSO Başkanı Büyüsimitci’ye Ziyaret

20 Haziran 2019

Felahiye Kaymakamı Nazlı Demir, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Felahiye Kaymakamı Nazlı Demir’i Kayseri Sanayi Odası’nda görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı mehmet Büyüksimitci, “Sayın Kaymakamımızın Felahiye ilçemizde güzel hizmetlere imza attığını biliyoruz. Bugünde bizi ziyarete gelmişler, kendilerine teşekkür ediyorum.  Bizde KAYSO olarak tüm kamu kurum ve kuruluşları ile diyalog içerinde olmaya özen gösteriyoruz. Şehrimizin ve ilçelerimizin meselelerinde ihtiyaç olması durumunda Oda olarak her zaman yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Ben Sayın Kaymakamımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Felahiye Kaymakamı Nazlı Demir ise, KAYSO Başkanı Büyüksimitci’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılı bir çalışma dönemi diledi.

14:40, 04.05.2018