TOBB 78. Genel Kurulu Elektronik Ortamda Yapıldı

16 Mayıs 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurul Toplantısı, elektronik ortamda gerçekleştirildi.​

Genel Kurul Başkanlığını Necdet Takva’nın yaptığı Genel Kurul’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim kurulu Üyeleri ve TOBB Konsey Başkanları salonda hazır bulunurken, 81 ilden TOBB Delegeleri ise elektronik ortamda katıldı.

Genel Kurula, aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci Ankara’dan katılırken, TOBB Delegelerimiz Abidin Özkaya, Mehmet İlgü, Abdullah Oğuzbaş, İbrahim Ezinç ve Ali Oğuzönder elektronik ortamdan katıldılar.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.