KAYSO’da Finlandiya İş Forumu Düzenlendi

13 Mayıs 2022

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Finlandiya Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde "Finlandiya İş Forumu" düzenlendi. Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlenen foruma Finlandiya Ankara Büyükelçisi Ari Maki'nin yanı sıra sanayici ve işadamları katıldı.

Forumda konuşma yapan KAYSO Yönetim Kurulu Üyesi M. Nebi Doğan Odamız ve Kayseri sanayisi hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Finlandiya Ankara Büyükelçisi Ari Maki ise yaptığı konuşmada Finlandiya ekonomisi ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.

Forumda ayrıca, Erciyes AŞ. Yönetim kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, TOBB Kayseri genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Özkaya, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğba İlgü, Kayseri Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da birere konuşma yaparak, yürüttükleri çalışmalar ve kurumları hakkında bilgiler verdi.