IAOM EURASIA KONFERANS VE SERGİSİ

25 Nisan 2022

Sayın Üyemiz,

Uluslararası Operasyonel Değirmenciler Birliği Avrasya Bölgesi’nden Odamıza intikal eden yazıda; 19 – 22 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda International Association of Operative Millers (IAOM) Eurasia Konferans ve Sergi gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bu kapsamda; Orta ve Doğu Avrupa, Baltık Ülkeleri, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Türkiye ve diğer Orta Asya Cumhuriyetleri ve yoğun katılımın beklendiği Kafkas bölgesi ülkelerinden değirmencilerin katılımını kolaylaştırmayı planladıkları belirtilmiştir. Ayrıca ABD, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinden de katılım beklendiği ifade edilmiştir. Söz konusu konferans ve serginin, Hububat, Un, Makarna, Bulgur ve Yem Üreticileri gibi birçok sektör paydaşı ile Değirmen Makinaları Tedarikçileri, Laboratuvar Ekipmanları Tedarikçileri, Tüccarlar, Malzeme Tedarikçileri, Paketleme Firmaları, Tahıl Depolama Firmaları, Yiest gibi tedarikçi ve bayilerini bir araya getireceği bilgisi verilmiştir.

Kayıt işlemleri için (vuralkural@iaom-eurasia.info) ve (hande.boyacioglu@serenas.com.tr) e-mail adresleri kullanılmakta olup;  konferans ve sergi ile ilgili detaylı bilgilere ise http://iaom-eurasia.info/ link adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,

Paylaş

Kayso Gündem
Facebook
Twitter
İnstagram
İstatistikler