11. SARAYBOSNA İŞ FORUMU

08 Nisan 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 11. Saraybosna İş Forumu'nun Bosna Bank International organizasyonunda ve Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin himayesinde 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, bölgeden ve dünyadan 50'den fazla ülkenin katılımcılarını bir araya getirerek, Güneydoğu Avrupa'da yer alan ülkeler arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi; enerji, eğitim, bilgi teknolojileri, tarım, gıda, inşaat ve turizm gibi sektörlerden fikirlerin ve projelerin tartışılması vasıtasıyla Bosna Hersek'in ve bölge imkanlarının yabancı yatırımcılara tanıtılması ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunulması amaçlanan söz konusu etkinliğe çok sayıda uluslararası yatırımcı, girişimci, siyasetçi ve iş insanının katılımı beklendiği belirtilmiştir.

İlgili etkinliğin broşürü ekte yer almakta olup, ayrıntılı programa https://sarajevobusinessforum.com/ adresinden ulaşılabilmektedir. Anılan foruma katılmak isteyen firmaların söz konusu adres üzerinden kayıt yaptırması gerekmektedir.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir