EURASIA KÜÇÜK MODÜLER REAKTÖRLER (SMR) FORUMU

28 Mart 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 5-6 Nisan 2022 tarihlerinde Eurasia Küçük Modüler Reaktörler (SMR) Forumu'nun Webex platformu üzerinden düzenleneceği, Forum'un açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Sn. Alparslan Bayraktar'ın ve ABD Ticaret Bakanlığı Uluslararası Ticaretten Sorumlu Müsteşarı Sn. Marisa Lago'nun yapacağı bildirilmiştir.

Ayrıca, ABD Enerji Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı, Özbekistan ve ABD Nükleer Düzenleme Kurumları, Özbekistan Enerji Bakan Yardımcısı, TENMAK ve SMR teknolojisine sahip Amerikan firması yetkililerinin konuşma ve sunumlar yapacağı belirtilmiştir.

Söz konusu Forum'a ilişkin detaylı bilgilere https://www.trade.gov/turkey-events-small-modular-reactor-forum adresinden ulaşılabilmekte olup, program ekte yer almaktadır.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir
Eurasia SMR Forum Agenda (4 sayfa)