TÜRK MARKALARI İÇİN RUSYA PAZARINDA YENİ FIRSATLAR WEBİNARI

28 Mart 2022

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; Türk markaların Rusya pazarına girmesi durumunda bankacılık işlemleri ve lojistikte karşılaşabilecekleri sıkıntılar ve çözüm önerileri konusunda görüş teatisinde bulunmak ve Rusya pazarının özelliklerini ele almak üzere, DEİK/Türkiye-Rusya İş Konseyi ev sahipliğinde, Rus-Türk İşadamları Birliği'nin (RTİB) destekleriyle, 28 Mart 2022 Pazartesi günü saat 16.00'da Zoom video konferans sistemi ile "Türk Markaları için Rusya Pazarında Yeni Fırsatlar Webinarı"nın gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu Webinara katılım için https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_w-J5P1H2QHymriWRJtQZAw web adresinden kayıt yaptırılabileceği hususunu;

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir