HAFİF SANAYİ ALANINDA TÜRK VE TACİK ŞİRKETLERİ ARASINDA ORTAKLIK TOPLANTISI

15 Mart 2022

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; Tacikistan Büyükelçiliği ev sahipliğinde ‘‘Hafif Sanayi Alanında Türk ve Tacik Şirketleri Arasında Ortaklık Toplantısı''nın 17 Mart 2022 Perşembe günü, 14:00-16:00 saatleri arasında webinar düzeninde gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmiştir.

İki ülke arasında tekstil ve ilaç sektörü alanlarındaki iş birliğinin genişletilmesi amaçlanarak düzenlenecek söz konusu toplantıya, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın  Dr. Çetin Ali Dönmez, Tacikistan Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakan Yardımcısı Sayın Farhod Bilolzoda, Türkiye Cumhuriyeti Duşanbe Büyükelçisi Sayın Emre Zeki Karagöl ve Tacikistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Aşrafjon Gulov ve anılan sektörlerde faaliyet gösteren Tacik firmaların katılımlarının beklendiği belirtilmiştir.

Bahse konu etkinliğe katılmayı arzu eden firmalarımızın, 16 Mart 2022, Çarşamba günü saat 11:00'e kadar T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı (Mustafa Demir, Sanayi ve Teknoloji Uzman Yard., e-mail:  mustafa.demir@sanayi.gov.tr) ile irtibata geçerek katılım teyidi vermeleri ve ekli belgede yer alan soruların cevaplarını Tacikistan Ankara Büyükelçiliği (Hakim İsmoilzod, e:mail: h.ismoilzod@gmail.com) adresine iletmeleri gerekmektedir.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir
Taslak Program ve Büyükelçilik Notu

Tacik tarafı katılımcı firma listesi