YENİ DÖNEMDE AR-GE VE TASARIM MERKEZLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK; FAALİYET RAPORLARI İÇİN KİLİT ÖNERİLER

15 Mart 2022

KAYSO Akademi ve Sistem Global Danışmanlık iş birliğinde, 17.03.2022 tarihinde, Odamızda Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri hakkında genel bilgiler, avantajları ve mevzuatta meydana gelen değişiklikler, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için güncel gelişmeler, yeni yıl beklentileri, akademik bakış açısıyla Ar-Ge ve Tasarım Merkezinde sürdürme ve raporlama yaklaşımı gibi konuların ele alınarak tartışılacağı, detayları aşağıda verilen ücretsiz bir eğitim düzenlenecektir.

Eğitime katılabilmek için aşağıda verilen adresten kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Eğitimimiz, tüm Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerimizin yetkili ve çalışanları ile Ar-Ge ve Tasarım Merkezi kurma hazırlığında olan firmalarımızın yetkililerinin katılımına açıktır.

Eğitim görseli için tıklayınız..

Etkinlik Künyesi

Etkinlik Adı

Yeni Dönemde Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerinde Sürdürülebilirlik; Faaliyet Raporları İçin Kilit Öneriler

Etkinlik Tarihi

17 Mart 2022 Perşembe

Etkinlik Saati

Etkinlik Yeri

Kayseri Sanayi Odası Hizmet Binası 5. Kat Toplantı Salonu

Etkinlik İçeriği

Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerinin faaliyetlerini yürütebilmeleri ve rapor dönemlerinde yıllık faaliyet raporlarını eksiksiz, doğru bir şekilde hazırlayabilmeleri için teknik, mali çözümler ve dikkat edilmesi gereken hususlar tartışılacaktır, ipuçları ve çözüm önerileri sunulacaktır. Bu kapsamda aşağıdaki başlıklara değineceğiz;

1. Ar-Ge ve Tasarım merkezleri için 2021’de meydana gelen değişiklikler, 2022 beklentileri nelerdir?
  2. Faaliyet raporlarının ve Ar-Ge projelerinin hazırlığı için akademik bakış açısı, öneriler ve ipuçları.
  3. Merkez faaliyetleri ve Ar-Ge projeleri için değerlendirme önerileri.
  4. Faaliyet raporu teknik ve mali olarak nasıl hazırlanmalıdır? Nelere dikkat edilmelidir?
  5. Sürdürme esnasında teknik ve mali konular için hangi noktalara dikkat edilmelidir?
  6. Ar-Ge ve Tasarım merkezleri için yazılım çözümleri nedir? Nasıl kullanılmalıdır?

Kayıt Linki

Konuşmacılar

Prof. Dr. Onur BALCI; Sistem Global İcra Kurulu Üyesi

Baha TOSUN; Solvera Yazılım Genel Müdürü