FAS İHALE DUYURUSU

10 Mart 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Fas'ta madencilik faaliyetlerinden sorumlu kamu kurumu olan "Ulusal Hidrokarbonlar ve Madenler Ofisi" (L'Office National des Hydrocarbures et des Mines - ONHYM) tarafından, Ouarzazate bölgesinde bulunan Tafrent Altın Yatağının özel bir yatırımcıya devredilmesi için bir ön seçim ihalesi açıldığı belirtilmiştir.

Yazıda devamla, 21 Şubat 2022 tarihinden itibaren söz konusu ihale ile ilgilenen yatırımcıların Ofis'e bir talep ileterek ihale teknik raporu ve özel gereksinimler defterini temin edebileceği, 7-13 Mart 2022 tarihleri arasında maden yatağına bir ziyaret yapılacağı, ihaleye teklif vermek isteyen adayların 08 Nisan 2022 günü saat 16:00'ya kadar tekliflerini sunabileceği ifade edilmiştir.

İhaleden sorumlu birim olan "Ulusal Hidrokarbonlar ve Madenler Ofisi"nin iletişim bilgileri aşağıda yer almakta olup, ihale duyurusu metni ekte gönderilmektedir:

Adres: 5, Avenue Moulay Hassan - BP.99, Rabat

Telefon: +212 (0) 5 37 23 98 98