KREDİ GARANTİ FONU (KGF) YENİ DESTEK PAKETLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

02 Mart 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Birliğimiz ve Kredi Garanti Fonu işbirliğinde 2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 14:00'te Kredi Garanti Fonu (KGF) Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme Semineri gerçekleştirilecektir.

Söz konusu seminerde Kredi Garanti Fonu'nun yeni destek paketleri olan "Yatırım Destek Paketi", "İhracat Destek Paketi" ve "İşletme Harcamaları Destek Paketi" anlatılacak olup seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki sorulan cevaplandırılacaktır.

Kredi Garanti Fonu (KGF) Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme Semineri programı ve ayrıntıların ekte yer aldığı hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Kredi Garanti Fonu (KGF) Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme Seminer detayları için tıklayınız..