Odamızda METYAP Tanıtım Toplantısı Yapıldı

23 Şubat 2022

Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) Tanıtım Toplantısı Kayseri Sanayi Odası’nda (KAYSO) gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Büyüksimitci, meslek liselerinin Türkiye’de eğitim sisteminin en önemli konularının başında geldiğini belirterek, ülkemizin gelişip kalkınmasında da önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Ülkemizde mesleki eğitime verilen önemin giderek arttığını, bunun da memnuniyet verici olduğunu açıklayan Başkan Büyüksimitci, bu önemin gençler ve işletmeler açısından da iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Büyüksimitci, Oda olarak meslek liselerine yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek konuşmasını tamamladı.

İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül ise, Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi hakkında bilgiler verdi.

Son olarak kürsüye gelen Görevli Öğretmen Osman Dolgunyürek, METYAP hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Soru-cevap kısmının ardından toplantı sona erdi.