KAYSO’dan Kayseri OSB’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

07 Şubat 2022

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci başkanlığındaki KAYSO heyeti, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu’na ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı olarak istişare vurgusu yapılan ziyarette konuşan Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, sözlerinin başında Kayseri OSB Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kayseri OSB’nin Türkiye’nin en büyük ve örnek OSB’si olduğunu vurgulayan Büyüksimitci, “Özellikle GES başta olmak üzere OSB’de yapılanların ne kadar doğru olduğu görülüyor” dedi.

Konuşmasında elbirliği ile çalışmanın önemine de işaret eden Mehmet Büyüksimitci, şehrin tüm bileşenlerinin birlikte çalışmasını arzu ettiklerini belirtti ve Sanayi Odası olarak her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ise, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sanayicilere en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olduklarını belirtti.

Konuşmasında istişarenin önemini de vurgulayan İmamoğlu, “İstişarenin büyük faydası var. Bizler tüm odalarımızla istişare içinde çalışmak istiyoruz. Diyaloğun olduğu yerde tüm sorunlar aşılır” diye konuştu.