DİJİTAL İŞYERLERİNDE ÇALIŞAN VERİMLİLİĞİNİ ARTIRMA ÇALIŞTAYI

13 Ocak 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Asya Verimlilik Teşkilatı (AVT) tarafından 23-25 Şubat 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak "Dijital İşyerlerinde Çalışan Verimliliğini Artırma" konulu çalıştay düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, ülkemizin AVT koordinasyon çalışmalarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yürütülmekte olduğu, AVT faaliyetleri ve düzenlenen etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere https://sanayi.gov.tr/merkezbirimi/92d9c73bddbb/asya-verimlilik-teskilati adresinden ulaşılabileceği ifade edilmiştir.

İngilizce dilinde yapılacak olan söz konusu çalıştay hakkında bilgi, program ve başvuru formu (biodata-form) ekte sunulmakta olup, katılmak isteyen adayların başvuru formunu eksiksiz doldurarak 27 Ocak 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamızın 245 10 40 numaralı faksına veya tnkaya@kayso.org.tr e-posta adresine iletilmesi hususunu,

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir