TÜRKİYE SIRBİSTAN KEK 4. DÖNEM TOPLANTISI

05 Ocak 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Türkiye-Sırbistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 4. Dönem Toplantısı'nın Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit GÜL ile Sırbistan Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Sayın Tatjana MATIC'in eşbaşkanlıklarında 3 Şubat 2022 Perşembe günü Ankara'da düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantı kapsamında Bakanlar arasında ikili görüşmelerin gerçekleştirileceği belirtilmiş olup, toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, ülkemiz ile Sırbistan arasındaki ilişkilere dair güncel bilgi notuna ihtiyaç duyulduğu ifade edilmiştir.

Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Sırbistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 12 Ocak 2022 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Odamızın 245 10 40 numaralı faksına veya tnkaya@kayso.org.tr e-posta adresine iletilmesi hususunu,