TÜRKİYE-KOSOVA İŞ VE YATIRIM FORUMU

16 Aralık 2021

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan Odamıza intikal eden yazıda; DEİK/Türkiye-Kosova İş Konseyi tarafından, Kosova-Türkiye Ticaret Odası (KTTO) iş birliğiyle, 20 Aralık 2021 Pazartesi günü 10.00-13.30 saatleri arasında Wyndham Grand Levent Hotel’de “Türkiye-Kosova İş ve Yatırım Forumu” düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantıya Kosova Cumhuriyeti Birinci Başbakan Yardımcısı Sayın Besnik Bislimi, Üçüncü Başbakan Yardımcısı Sayın Emilija Rexhepi, Sanayi, Girişimcilik ve Ticaret Bakanı Sayın Rozeta Hajdari ve Bölgesel Kalkınma Bakanı Sayın Fikrim Damka’nın teşrifleri ve Kosovalı özel sektör temsilcilerinin katılacağı ifade edilmiştir.

Kosova’da iş ve yatırım fırsatları ile finansman olanaklarının anlatılacağı bir panel ve firmalar arası networking oturumunun öngörüldüğü İş ve Yatırım Forumu için https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1352/17746 adresinden 16 Aralık 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırılması gerektiği hususunu,