GENÇLİK VE YENİLİKÇİ GİRİŞİMCİLİK WEBINARI

06 Aralık 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 16 Aralık 2021 Perşembe günü 13:00-16:00 saatleri arasında Birleşmiş Milletler Batı Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu (ESCWA) ve D-8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı işbirliğinde çevrimiçi "Tek ulus ve çeşitli gençlik deneyimleri" konulu gençlik ve yenilikçi girişimcilik webinarı düzenleneceği bildirilmiştir.

Ülkemiz ile Bangladeş, Endonezya, İran, Malezya, Mısır, Nijerya ve Pakistan'dan oluşan Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın, üye ülkeler arasında kalkınmaya yönelik işbirliğini geliştirmek, ekonomik ve sosyal ilişkileri zenginleştirmek amacıyla 1997 yılında kurulmuş olan bir örgüt olduğu ifade edilmiştir.

Söz konusu webinarın İngilizce dilinde düzenleneceği belirtilmiş olup, kayıt formu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDCswO1uJXt65Xhd_0UpxalsP6coxPsf5Q3WDTfxTSmbSaHA/viewform  adresinde yer almaktadır.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir