Tataristan Ülke Temsilcileri İle İkili Görüşmeler

02 Aralık 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Tataristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Marat Ahmatov'un başkanlığında iş insanlarından oluşan ve ekte listesi sunulan heyetin Türkiye ziyareti kapsamında 9 Aralık 2021 Perşembe günü 11:00-13:30 saatleri arasında TOBB İstanbul Hizmet Binasında Tataristanlı firmaları ile toplantı ve ikili görüşmeler gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

İbrahim Çağlar Toplantı Odasında düzenlenecek olan etkinlikte ev kimyasalları ve kozmetik, konut inşaatı ve yatırım, tekstil, gıda üretimi ve satışı, soğutma ekipmanları imalatı, elektronik tasarım ve üretim, otomobil bileşenleri üretimi, doğal kozmetik üretimi, sergi faaliyetleri ve nakliye hizmetleri alanlarının yer alacağı iletilmiştir.

Türkçe-Rusça tercüme hizmeti sunulacak olan toplantıya ve ikili görüşmelere katılımın düşünülmesi halinde https://anket.tobb.org.tr/#/anket/tataristan-firmalari-ile-toplanti link adresinde yer alan formun 7 Aralık 2021 tarihine kadar eksiksiz doldurması gerektiği belirtilmiştir.

Anılan ikili görüşmelere katılım için 2 doz aşı (2. dozun üzerinden en az 15 gün geçmiş olması gerekmektedir) ya da son 48 saatte yapılmış negatif PCR testi ibraz edilmesi zorunluluğu vurgulanmıştır.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir