TÜRKİYE, GÜRCİSTAN VE AZERBAYCAN TİCARET VE EKONOMİ BAKANLARININ KATILIMIYLA TÜRKİYE-AZERBAYCAN-GÜRCİSTAN 6. İŞ FORUMU

02 Aralık 2021

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; 2012 yılından itibaren Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan’ın çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan İş Forumunun (TAG İF) altıncısının 14 Aralık 2021 tarihinde Bakü’de yapılacağı bildirilmiştir.

Söz konusu İş Forumuna T.C. Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş, Gürcistan Cumhuriyeti Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Sayın Natela Turnava, Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sayın Mikayil Cabbarov’un yanı sıra üç ülkenin iş dünyası örgütlerinin yöneticileri ve iş insanlarının katılacağı ifade edilmiştir.

Girişimcilerimize önemli iş fırsatları sunan Azerbaycan ve Gürcistan’da pazar payımızın arttırılması ve adı geçen ülkelere yönelik yeni iş birliği imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek İş Forumu kapsamında üç ülke girişimcileri arasında ikili iş görüşmelerinin gerçekleşeceği vurgulanmıştır.

Etkinlik taslak programı ekte sunulmakta olup, üç ülkeden katılımcı heyet listeleri ve programa ilişkin güncellemelerin, katılım teyidi veren firma temsilcilerine bilahare iletileceği belirtilmiştir.

Bahsi geçen etkinliğe katılımın düşünülmesi halinde en geç 8 Aralık 2021, Çarşamba günü mesai bitimine kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1343/17658 link adresinden kayıt yapması hususunu,

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir