TEDARİKÇİ YÖNETİMİ VE TEDARİKÇİ RİSK YÖNETİMİ SEMİNERİ

14 Ekim 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında, Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Toplantısı 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Birliğimiz organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde; iş dünyasının beklentilerine katkıda bulunmak amacıyla tedarik zinciri yönetimi prensipleri ve iyi uygulamaları, tedarik zinciri yönetim uygulamalarındaki ihtiyaçlar anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki sorularının cevaplandırılacağı hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Seminer detayları için tıklayınız..