TEDARİK ZİNCİRLERİ VE DÖNGÜSEL EKONOMİ SEMİNERİ

18 Ağustos 2021

Türkiye Milletlerarası Ticaret Odası’ndan alınan yazıda; Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve ICC Almanya tarafından Milli Komitemiz ile işbirliğinde Haziran-Ekim 2021 tarihleri arasında “Uluslararası Tedarik Zincirlerinin Geleceği - Sürdürülebilir, Dijital, Akıllı” başlıklı bir uluslararası forum düzenleneceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda; 8 Eylül 2021 tarihinde TSİ 16.00’da “Döngüsel Ekonomi” Semineri düzenlenecektir. Tedarik zincirlerindeki kaynakları korumaya, muhafaza etmeye ve geri dönüştürmeye nasıl yardımcı olunabileceği hakkında bilgi verilecektir. Etkinlik ücretsiz olup dili İngilizcedir.

Seminere kayıt ICC Forum: The Future of International Supply Chains - ICC Germany link adresinde yapılabileceği hususunu,

Bilgilerinize sunarız.