TOBB 76.-77. Genel Kurulu, Elektronik Ortamda Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76.-77. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen Genel Kurula, Odamız TOBB Delegeleri Mehmet Büyüksimitci, Abidin Özkaya, Abdullah Oğuzbaş, Ali Oğuzönder, İbrahim Ezinç ve Mehmet İlgü katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca TOBB 76. - 77. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB Genel Kurul Divanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.