IF MODA EXPO SANAL FUARI

Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’ndan (MHGF) Odamıza intikal eden yazıda; 4-7 Mayıs 2021 tarihleri arasında Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) ile T.C. Ticaret Bakanlığı onaylı e-ihracat platformu globalpiyasa.com iş birliğiyle "IF MODA EXPO Sanal Fuarı" düzenleneceği bildirilmiştir.

Hazır giyim, tekstil, kumaş, saraciye, ayakkabı ve aksesuar firmalarının katılım sağlayabileceği söz konusu Fuarda, katılımcıların güvenli ve özgün bir teknik altyapı ile dijital stantlarda ürünlerini sergileyebileceği, küresel alım heyetleri, ziyaretçiler ile buluşabileceği ve B2B görüşmeler yapabileceği belirtilmiştir.

Panel, toplantı ve sanal defilelerin de yer alacağı IF MODA EXPO Sanal Fuarı'na katılacak ihracatçı birliği üyesi firmaların, T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın "Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Kararı" kapsamında yüzde 60 oranında destekleneceği ifade edilmiştir.