HANNOVER MESSE 2021 SANAL FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Her yıl Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenen dünyanın en önemli ve kapsamlı sanayi fuarı olarak kabul edilen Hannover Messe Fuarı Türkiye milli iştirak organizasyonunun, 1992 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından düzenlendiği belirtilmiş olup; Fuarın bu yıl sağlık koşulları nedeni ile 12-16 Nisan 2021 tarihleri arasında sanal olarak düzenleneceği ve İTO'nun da "Dijital Pavilyon" organizasyonu ile katılım sağlayacağı bildirilmiştir.

Hannover Messe 2021 Sanal Fuarına, Akışkan Gücü, Hidrolik ve Pnömatik, Basınçlı Hava ve Vakum Teknolojisi, Dijital Ekosistemler, Enerji, Lojistik ve Yan Sanayi ihtisas konularında faaliyet gösteren firmalarımızın iştirak edebileceği bilgisi verilmiştir. Fuar katılım bedeli 12.000 TL olup, detaylı bilgiler ve sözleşme örneği ekte yer almaktadır.

Detaylı bilgi için:

Gökhan Çapkın; Esra Yılmaz; İdil Bahçekapılı