MOZAMBİK'TE PLANLANAN PROJEYE ORTAK ARAYIŞINA İLİŞKİN TALEP

28 Ocak 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Mozambik'te domates yetiştiriciliği ve domatesin işlenerek püre ve domates suyu gibi işlenmiş hale getirilmesi alanında faaliyet göstermekte olan Pro Tomate adlı şirketin Genel Müdürü Gregorio Tiago Januario'nun, Maputo Ticaret Müşavirliği ile temasa geçerek Türkiye'deki potansiyel yatırımcılar ile paylaşılması talebi ile üretim kapasitelerinin artırılmasını teminen hazırlamış oldukları projeyi ilettiği ifade edilmiştir.

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi için, yazımız ekinde yer alan ilgili şirketin yönetici iletişim bilgileri ve https://musaviredanisin.ticaret.gov.tr/giris/?next=/anasayfa/ sistemi aracılığıyla Maputo Ticaret Müşavirliği ile iletişime geçilmesi hususunu,

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir