VERİMLİLİK KOORDİNASYON OFİSİ HİZMET ALIMI İÇİN İHALE İLANI

22 Ocak 2021

Verimlilik Koordinasyon Ofisi Hizmet Alımı İçin İhale İlanı

Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Verimlilik Koordinasyon Ofisi Güdümlü Proje Desteği Programı kapsamında, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan mali destek ile Kayseri’de Verimlilik Koordinasyon Ofisi için bir eğitim ve danışmanlık hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Kayseri Sanayi Odası Alsancak Mahallesi Kocasinan Bulvarı No: 161 (38110)  Kocasinan/KAYSERİ adresinden veya www.kayso.org.tr internet adresinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 27/04/2021 – 17.30
Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.kayso.org.tr ve www.oran.org.tr internet adresinde yayınlanacaktır.

Teklifler, <28/04/2021> tarihinde, saat <09.30>’da ve Kayseri Sanayi Odası Alsancak Mahallesi Kocasinan Bulvarı No: 161 (38110) Kocasinan/KAYSERİ adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir