TEKNOLOJİDE YERLİ ÜRETİM VE KOBİ'LERİN GÜCÜ WEBİNARI

19 Ocak 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Vodafone Türkiye işbirliğinde telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye'nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ'ler ile etkin iletişim ve işbirliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla 20 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te ekli program kapsamında internet üzerinden bilgilendirme semineri (webinar) gerçekleştirilecektir.

Seminerde telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacaktır.

Webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ'ler ile online işbirliği görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Görüşmelere katılmak isteyen KOBİ'lerin http://yerlikobi.atolye.tv adresinden kayıt olması gerektiği hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

EK: Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ'lerin Gücü programı için tıklayınız..