SİSTEM GLOBAL 2021 LANSMANI
Sayın Üyemiz,
Odamız çözüm ortaklarından Sistem Global Danişmanlık A.Ş. firması tarafından, Kayseri ve bölge firmalarının iş fikri geliştirmeden globalleşmeye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Odamız üyelerine özel olarak 7 Ocak 2021 Perşembe günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında video konferans yöntemiyle bir lansman gerçekleştirecektir.
Odamız işbirliğinde gerçekleştirilecek olan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mehmet BÜYÜKSİMİTCİ ile Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Sn. Ali YEDİKAYA'nın konuşmacı olarak yer alacağı lansmanda, "Fikirden Üretime ve Global Pazarlara Yol Haritası" paneli de düzenlenecek olup, firmaların sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeleri için gerekli olan anahtar noktalara değinilecektir. Online panelde ayrıca destek ve teşvikler, risk ve mevzuat yönetimi, fikri mülkiyet ve yeni pazarlara uyum sağlama noktalarında da firmaların atması gereken önemli adımlar konuşulacaktır.
Aşağıda kayıt bilgileri verilen ücretsiz etkinliğimizde, siz değerli Üyelerimizi de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
Saygılarımızla,
Etkinlik Künyesi |
|
Etkinlik Adı |
Fikirden Üretime ve Global Pazarlara Yol Haritası |
Etkinlik Tarihi |
7 Ocak 2021 Perşembe |
Etkinlik Saati |
14.00 – 16.00 |
Kayıt Linki |
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_JMDUrVq_RhS3nRE9px6Bew |
Program Akışı |
14:00 – 16:00 |
14:00 - 14:30 |
Açılış Konuşmaları: Hüseyin KARSLIOĞLU (Sistem Global Danışmanlık A.Ş. Yön. Kur. Bşk.) Soner TÜRKÜM (Sistem Global Danışmanlık A.Ş. Bölge Partneri) Cengiz BIÇAKÇIOĞLU (Sistem Global Danışmanlık A.Ş. Bölge Partneri) Mehmet BÜYÜKSİMİTCİ (Kayseri Sanayi Odası Yön. Kur. Bşk.) |
14:30 - 15:30 |
Fikirden Üretime ve Global Pazarlara Yol Haritası Paneli |
15:30 - 15:45 |
Ali YEDİKAYA - Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı |
15:45 - 16:00 |
Sistem Global ile Globalleşme Yolculuğu |