ALACAK SİGORTASI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, KOBİ'lerin alacaklarını garanti altına alan ve tahsil edememeleri durumunda, alacaklarının önemli bir kısmını devlet destekli havuzdan karşılayan "Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası" sistemi hakkında 17 Kasım 2020 Salı günü saat l4:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Reasürans A.Ş. Genel Müdürü Selva Eren'in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde "Güncellenen Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası" anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır. Seminere ilişkin davet ekte sunulmakta olup, katılım ücretsizdir.

Bilgilerinize sunarız.

EK: Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri için tıklayınız..