E-TİCARETE E-KILAVUZ EĞİTİM PROGRAMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Birliğin organizasyonu ile Haziran 2020'de gerçekleştirilen e-ticaret eğitim programının, farklı sektörlerdeki e-ticaret platformu temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildiği belirtilmiştir.

İlkinin 11 Kasım 2020 tarihinde planlandığı "E-Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı"nın 5 hafta boyunca zengin bir içerikle hazırlandığı belirtilerek, e-ticaretin ilk adımından itibaren dijital ortamda pazarlama, lojistik - taşıma, hukuki ve mali yükümlülükler, e-ticaret sitesi kampanyaları vb. konuların ele alınacağı programın en az %70'ine katılım gösterenlere elektronik katılım sertifikaları gönderileceği bildirilmektedir.

Programa kayıt http://webinar.tobb.org.tr link adresinden yapılabilecek olup, kayıt esnasında istenen bilgilerin hatasız girilmesi sertifikaların sizlere ulaştırılması bakımından önem arz etmektedir.

Bilgilerinize sunarız.