KAYSO’dan Kayseri OSB ve İncesu OSB’ye Ziyaret

01 Ekim 2020

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Büyüksimitci ve Başkan Yardımcımız Abdullah Oğuzbaş, Kayseri OSB ve İncesu OSB’de ki firmaları Kovid-19 denetimleri kapsamında ziyaret etti.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan KAYSO Başkanı Büyüksimitci, “Sayın sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi Kayseri olarak vaka artış hızında ilk sıradaydık. Ancak şu an hem Kayseri geneli hem OSB’lerimiz alınan sıkı tedbirler ve denetimler sayesinde çok daha iyi durumda” dedi.

Başkan Büyüksimitci, “Sanayicimiz işin ciddiyetinin farkında. Gerek maske, mesafe, temizlik olsun, gerekse filyasyon konusu olsun kurallara son derece riayet ederek üretmeye, ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor. Bu salgını ancak tedbirlere sıkı şekilde riayet ederek yeneriz. Bunu hep birlikte başaracağız. Ben üyelerimize bu manada teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paylaş

Kayso Gündem
Facebook
Twitter
İnstagram
İstatistikler