AVRUPA BİRLİĞİ İŞLETMELERİN VE KOBİ'LERİN REKABET EDEBİLİRLİĞİ (COSME) PROGRAMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Avrupa Birliğinin, "İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME)" kapsamında, Avrupa KOBİ'lerinin AB dışındaki kamu alımlarına ulaşmasını amaçlayan "KOBİ'lerin AB Dışındaki Kamu Alımlarına Katılmalarının Desteklenmesi" başlıklı bir proje teklif çağrısı yayınlandığı bildirilmiştir.

Son başvuru tarihi 15 Eylül 2020 olarak vurgulanmış olan  proje teklif çağrısına, proje başvuru dokümanları ve rehberi; https://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/other_eu_prog/cosme/wp-call/call-fiche_cos-ppout-2020-2-03_en.pdf link adresinde yer almaktadır.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB, elektronik posta: abkoordinasyon@kosgeb.gov.tr), programın ulusal koordinasyonundan sorumlu kurum olarak yetkilendirildiği ifade edilmiştir.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir