KORONAVİRÜS (COVID 19) ANTİKOR TARAMA TESTİ BAŞVURULARI BAŞLADI

T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kayseri Sanayi Odası işbirliğinde sanayi işletmelerinde çalışanlara yönelik Covid-19 antikor tarama testleri yapılacaktır.

Covid-19 antikor tarama testleri üyelerimizin işyerlerine gidilmek ve çalışanlardan damar yolundan kan alınması yöntemiyle gerçekleştirilecektir Numune alma işlemleri Kayseri Sanayi Odası tarafından yetkilendirilmiş olan Organize Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi tarafından gerçekleştirilecektir. Alınan numuneler T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olan laboratuvarlara değerlendirilmek üzere teslim edilecektir.

Antikor tarama testi işlem ücreti herşey dahil kişi başı 25,00TL’dir. (KDV dahil) Çalışanlarına Covid-19 antikor testi yaptırmak isteyen üyelerimizin Online işlemler bölümünde yer alan başvuru talep formunu doldurması gerekmektedir.

Başvuru sırasına göre belirlenecek olan numune alma tarihi ile antikor testine ilişkin detaylı bilgi ve dokümanlar başvuruda bulunan firma yetkilisine iletilecektir.

Covid-19 antikor tarama testi hakkındaki detaylı bilgi talepleriniz için pandemi@kayso.org.tr  e-posta adresi veya Odamızın 0352 245 10 50 telefonundan irtibata geçilebileceği hususunu,