BOSNA HERSEK HAVAALANI MOBİLYASI VE EKİPMAN ALIMINA İLİŞKİN İHALE DUYURUSU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Uluslararası Saraybosna Havaalanı Terminal B’nin ihtiyaçları için mobilya ve ekipman alımına ilişkin ihale duyurusu yapıldığı belirtilmiştir.

İhale sürecinin devlet düzeyinde Bosna Hersek Kamu İhaleleri Ajansının web portalı (https://www.ejn.gov.ba/Announcement/Search) üzerinden takip edilebileceği ifade edilmiştir.

Anılan web portalına aday firmalar tarafından ücretsiz olarak üye olunmasının akabinde 246-1-1-146-3-33/20 ihale bildirim numarası ile ihale dokümanlarının site üzerinden indirilebileceği ve ihale dokümanlarının alınabileceği son tarihinin 23/02/2020 olduğu bildirilmiştir.

Diğer taraftan, ihaleye yönelik olarak son müracaat tarihinin 25/03/2020 saat 12:00 olduğu, tahmini toplam sözleşme değerinin KDV (%17) hariç 1.000.000,00 KM (511.291,00€) olduğu, ihale seçim kriteri olarak “en düşük fiyat teklifi” ibaresine yer verildiği vurgulanmıştır.