LİBYA BAŞKONSOLOSLUĞU'NUN PREFABRİK KONUT İNŞASINA İLİŞKİN NOTASI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin isteği ile Göçmen Yüksek Komitesi'nin çatışma bölgelerinden göçen sivillere prefabrik konutlar temin edileceği bildirilmiştir.

Prefabrik konut alanında uzman firmaların, yetkili komite tarafından belirtilen teknik şartlara göre teslimat ve kurulum tarihleri dahil olmak üzere, teknik ve finansal tekliflerini anılan Başkonsolosluğa bahse konu Nota tarihinden (25.02.2020) itibaren yedi gün içinde iletmeleri gerektiği ifade edilmiştir.

Anılan konuya ilişkin olarak, yetkili komite tarafından belirtilen teknik şartların da yer aldığı, Libya'nın İstanbul Başkonsolosluğu'ndan alınan Nota yazımız ekinde yer almaktadır.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Dökümanı Aç Dökümanı İndir